14:45:00

KONKURS

 Zapraszam Was gorąco do konkursu w którym można będzie wygrać aż 3 egzemplarze "JAK POWIETRZE" Agaty Czykierdy-Grabowskiej.
 
 
ZADANIE KONKURSOWE:
 
1. Napiszcie  jaki tytuł miała pierwsza książka Agaty Czykierdy- Grabowskiej.
 
WZÓR ZGŁOSZENIA:
 
Zgłaszam się
Obserwuję bloga jako:
Udostępniam:
Odpowiedź:
Możecie podać swój e-mail( w celu ułatwienia kontaktu)
 
Dodatkowo możecie polubić fanpage:
-sponsora nagrody: OMGBooks
-oraz mój własny: Zacisze książkowe.
 
 
REGULAMIN:
1.Organizatorem konkursu jest właścicielka bloga: Zacisze Książkowe.
2. Sponsorem nagrody jest OMG BOOKS.
3. Nagrodą w konkursie są 3 egzemplarza książki "Jak powietrze" Agaty Czykierdy-Grabowskiej.
4.Konkurs trwa od 13.07.2016r do 20.07.2016r
5.Zwycięzca zostanie wyłoniony drogą losowania.
6.W konkursie mogą brać udział tylko osoby mieszkające na terenie Polski.
7.Koszt wysyłki nagrody ponosi sponsor nagrody.
 
Ogłoszenia dodatkowe:
 
Dla czytelniczek mojego bloga mam specjalny kod zniżkowy na książkę "Jak powietrze". Kod rabatowy wynosi 35%, wystarczy, że przy zamówieniu książki na stronie: znak.com.pl, wpiszesz kod rabatowy:jakpowietrze
 
Zapraszam też gorąco do przedsprzedażowej akcji tatuażowej.
POST na OMGBooks, więcej szczegółów znajdziecie tu:KLIK
 
 
 
 


110 komentarzy:

  1. Zgłaszam się
    Obserwuję bloga jako: Megami R.
    Udostępniam: https://plus.google.com/117774752459485523095/posts/gwDMEjrVJmv
    Odpowiedź: „Kiedy na mnie patrzysz”
    Mail: magdalena.robert@o2.pl
    Wszystko polubione na fb jako: Magdalena Robert

    Pozdrawiam :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Zgłaszam się
    mail: kinga.recenzuje@gmail.com
    Obserwuję bloga jako: Kinga
    Udostępniam: https://plus.google.com/100150309899546871342/posts/DzbXGiDSZS8
    Odpowiedź: „Kiedy na mnie patrzysz”

    Pozdrawiam ^^

    OdpowiedzUsuń
  3. Zgłaszam się
    Obserwuję bloga jako: Mała Czytelniczka
    Udostępniam: http://miedzypolkami-ksiazki.blogspot.com/p/konkursy_5.html
    Odpowiedź: "Kiedy na mnie patrzysz"
    E-mail: miedzy.polkami@op.pl

    OdpowiedzUsuń
  4. Zgłaszam się
    Obserwuję jako Karolina Klekowska
    Odpowiedź : "Kiedy na mnie patrzysz"
    e-mail gepard1234@op.pl
    Udostępniam https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=292772354409484&id=100010301640377

    OdpowiedzUsuń
  5. Zgłaszam się :)
    Obserwuję bloga jako: Gab riela
    Udostępniam: http://gabrysiekrecenzuje.blogspot.com/p/konkursy.html
    Odpowiedź: "Kiedy na mnie patrzysz"
    gabolek000@o2.pl

    OdpowiedzUsuń
  6. Zgłaszam się
    Obserwuję bloga jako: Ola Z
    Udostępniam: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=824594071009621&id=663432257125804
    Odpowiedź: "Kiedy na mnie patrzysz"
    Mój e-mail: olgitarose@o2.pl

    OdpowiedzUsuń
  7. Zgłaszam się
    Obserwuję bloga jako: Edyta Chmura
    Udostępniam: https://www.facebook.com/edyta.chmura.12/posts/499662233565319
    Odpowiedź: "Kiedy na mnie patrzysz"
    e-mail: edyta.cha@wp.pl
    Profile lubię na fb.

    OdpowiedzUsuń
  8. Zgłaszam się :)
    Obserwuję bloga jako: lonely castaway
    Udostępniam: https://plus.google.com/110464703222389827466/posts/AMiCmAZ1HXQ
    Odpowiedź: "Kiedy na mnie patrzysz"
    E-mail: anitka.lal@interia.pl
    Lubię wszystkie fp jako: Anita Lal

    OdpowiedzUsuń
  9. Zgłaszam się ;)
    Obserwuję bloga jako: Ania K
    Udostępniam: https://plus.google.com/u/0/109067957366975070615/posts
    Odpowiedź: "Kiedy na mnie patrzysz"
    E-mail: ania0134@o2.pl
    Lubię profile na fb.

    OdpowiedzUsuń
  10. Zgłaszam się
    mail: paulina.kozlowska8@o2.pl
    Obserwuję bloga jako: Paulet
    Udostępniam: https://plus.google.com/112040464762123043087/posts/2baL13H6brg
    Odpowiedź: „Kiedy na mnie patrzysz”

    Ściskam mocno kciuki! :)

    OdpowiedzUsuń
  11. Zgłaszam się
    Obserwuję bloga jako: Sia a
    Udostępniam: https://plus.google.com/110306336787782616809/posts/HRjfmEJhaRq
    Odpowiedź: "Kiedy na mnie patrzysz"
    Mail: maria.zolty@wp.pl

    OdpowiedzUsuń

  12. Zgłaszam się
    Obserwuję bloga jako: Małgorzata R
    Udostępniam: Małgorzata Rolla
    Odpowiedź: Kiedy na mnie patrzysz

    OdpowiedzUsuń
  13. Zgłaszam się 😀
    Obserwuję blog jako Elżbieta Bieniek
    Udostępniam https://web.facebook.com/elcia.bieniek?_
    Odp. Kiedy na mnie patrzysz
    Mój e-mail: mariaela38@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  14. Zgłaszam się !
    Obserwuję jako: Bartosz Lauks
    G+:https://plus.google.com/u/0/105228738783790909942/posts
    Odp:"Kiedy na mnie patrzysz"
    E-mail:bartosz.lauks@interia.pl

    OdpowiedzUsuń
  15. Zgłaszam się!
    Obserwuję bloga jako: Beata Kandzia
    Udostępniam: https://plus.google.com/u/0/110061712332260582292/posts/6UynfztX3wa
    Odpowiedź: "Kiedy na mnie patrzysz"
    Mój e-mail: beatakandzia@gmail.com
    Lubię wszystkie fanpage już od dawna jako: Beata Kandzia

    Pozdrawiam.

    OdpowiedzUsuń
  16. Zgłaszam się!
    Obserwuję bloga jako: Monika Wasiluk
    Udostępniam:https://plus.google.com/111444245888882702372/posts/BwuC4S6gzuk
    Odpowiedź:"Kiedy na mnie patrzysz"
    Mój email: moniatoja76@wp.pl
    Wszystkie Fanpage lubię jako Monika Wasiluk

    OdpowiedzUsuń
  17. Zgłaszam się :)
    Obserwuję bloga jako: Anna Nawrocka
    Udostępniam: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1778225852421296&id=100007016956750&pnref=story
    Odpowiedź: "Kiedy na mnie patrzysz"
    e-mail: annanawrocka03@gmail.com
    Profile lubię na FB jako Adam Nawrocki- to wspólne konto na FB z moim mężem :)
    Trzymamy kciuki podwójnie :)

    OdpowiedzUsuń
  18. Zgłaszam się :)
    Obserwuję bloga jako: Królewskie Recenzje
    Udostępniam: https://plus.google.com/109042738995407211547/posts/TidaqQPBPuU
    Odpowiedź: "Kiedy na mnie patrzysz"
    e-mail: krolewskierecenzje@wp.pl
    Profile lubię na FB jako: Królewskie Recenzje

    OdpowiedzUsuń
  19. Zgłaszam się
    Obserwuję bloga jako: Proffessional bookworms
    Udostępniam:http://onlybooks-jdb.blogspot.com/p/konkursy.html
    Odpowiedź: "kiedy na mnie patrzysz"
    email: olesniewska00@wp.pl

    OdpowiedzUsuń
  20. Zgłaszam się :-)
    Obserwuję jako: Kasia Piwoda
    Udostępniam: https://www.facebook.com/kasia.piwoda
    Odpowiedź: "Kiedy na mnie patrzysz"
    E-mail: katarzyna.piwoda@gmail.com
    Profile na FB polubione jako Kasia Piwoda

    OdpowiedzUsuń
  21. Zgłaszam się !
    Obserwuję jako: Aneta Garbas
    Udostępniam:https://www.facebook.com/185037375200845/photos/a.187549254949657.1073741828.185037375200845/270362216668360/?type=3&theater
    Odp:"Kiedy na mnie patrzysz"
    E-mail:garbas.aneta@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. korekta....ale widzę, że jest jakiś problem z wyświetlaniem......http://zacisze-ksiazkowe.blogspot.com/2016/07/konkurs.html

      Usuń
  22. Zgłaszam się
    Obserwuję bloga jako: insane sanity
    Udostępniam: https://plus.google.com/u/0/118031905341483179439/posts/ip6xtGDq43h
    Odpowiedź: "Kiedy na mnie patrzysz"
    e-mail: insane.sanity.pl@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  23. Zgłaszam się
    mail: aagusiaa23@o2.pl
    Obserwuję bloga jako: aga h
    Udostępniam: https://plus.google.com/115182687502279251936/posts/1xZVpdYfM2X
    Odpowiedź: „Kiedy na mnie patrzysz”

    Pozdrawiam :)

    OdpowiedzUsuń
  24. Zgłaszam się
    Obserwuję bloga jako: Oblicza Rozy
    Udostępniam: https://www.facebook.com/katarzyna.rozalska.58/posts/1825876680975550
    Odpowiedź: "Kiedy na mnie patrzysz"
    e-mail: obliczarozy@wp.pl
    Na fb lubię jako Katarzyna Różalska

    OdpowiedzUsuń
  25. Zgłaszam się
    Obserwuję bloga jako:Emila Kejna
    Udostępniam:https://www.facebook.com/emila.kejna/posts/1196867067001815
    Odpowiedź:Kiedy na mnie patrzysz
    emilla.2421@poczta.onet.pl

    OdpowiedzUsuń
  26. Zgłaszam się
    Obserwuję bloga jako: Gosche
    Udostępniam: baner https://goschebooks.blogspot.com (pasek boczny po prawej stronie)
    Odpowiedź: ''Kiedy na mnie patrzysz''
    E-mail: goschebooks@gmail.com
    Lubię na FB: Gosche Books

    Pozdrawiam ;)

    OdpowiedzUsuń
  27. Zgłaszam się
    Obserwuję bloga jako: Natalia Anastazja
    Udostępniam: baner https://plus.google.com/103927517223618420203/posts/aMfJLe6ohUx
    Odpowiedź: ''Kiedy na mnie patrzysz''
    E-mail: lukrowanydiabel@gmail.com
    Lubię na FB: Natalia Pękala

    OdpowiedzUsuń
  28. Zgłaszam się :)
    Obserwuję bloga jako: Teresa K
    Udostępniam: https://www.facebook.com/tere.kacza/posts/1838623866369682?pnref=story
    Odpowiedź: "Kiedy na mnie patrzysz"
    e-mail: teresakacza@gmail.com
    Profile lubię na FB jako: Teresa Kaczała
    Trzymam kciuki :)

    OdpowiedzUsuń
  29. WZÓR ZGŁOSZENIA:

    Zgłaszam się
    Obserwuję bloga jako: Sylwia xx
    Udostępniam: https://plus.google.com/u/0/115564766050771122047/posts/MKEXgisJuEu
    Odpowiedź: 'Kiedy na mnie patrzysz''

    e-mail : sylwiawanted@gmail.com :)

    OdpowiedzUsuń
  30. Zgłaszam się :)
    Obserwuję bloga jako: Bogdan N
    Udostępniam: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1649053288746608&id=100009258577286&pnref=story
    Odpowiedź: "Kiedy na mnie patrzysz"
    e-mail: bogdan061177@gmail.com
    Profile lubię na FB jako: Bodziu Bogdan :)
    Udanego tygodnia :)

    OdpowiedzUsuń
  31. Zgłaszam się
    Obserwuję bloga jako: Małgorzata Jabłońska
    Udostępniam: https://plus.google.com/114182867423264065343/posts/3xSvxbwx4mA
    Odpowiedź: „Kiedy na mnie patrzysz”
    Mail: gosiak91@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  32. Zgłaszam się
    Obserwuję bloga jako: Ann z
    Udostępniam: https://plus.google.com/112649669099025953194/posts/1ymBxkft4u6
    Odpowiedź:„Kiedy na mnie patrzysz”
    e-mail: kotecek9@vp.pl

    OdpowiedzUsuń
  33. Zgłaszam się :)
    Obserwuję bloga jako: Księgarnia wspomnień
    Udostępniam: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=526141204242052&id=348835718639269
    Odpowiedź:"Kiedy na mnie patrzysz"
    e-mail: ksiegarniawspomnien@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  34. Zgłaszam się
    Obserwuję bloga jako: Dagmara Janik
    Udostępniam: https://www.facebook.com/profile.php?id=100009179932293
    Odpowiedź: "Kiedy na mnie patrzysz"
    e-mail: daga800@o2.pl

    OdpowiedzUsuń
  35. Zgłaszam się
    Obserwuję bloga jako: Doomisia♥
    Udostępniam: http://czytelniadominiki.blogspot.com/p/koknursy.html
    Odpowiedź: "Kiedy na mnie patrzysz"
    Mail: dominika.justyna@poczta.onet.pl

    OdpowiedzUsuń
  36. Zgłaszam się
    Obserwuję bloga jako: Nefertiti
    Udostępniam: https://plus.google.com/109829781075761273038/posts/UeZH7oTJ397
    Odpowiedź: „Kiedy na mnie patrzysz”
    Mail: werka164@op.pl
    Wszystko polubione na fb jako: Agnieszka M.

    OdpowiedzUsuń
  37. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  38. Zgłaszam się :)
    Obserwuję bloga jako: Piotr Iwanowski
    Udostępniam: https://www.facebook.com/peter.iwanowski.3/posts/641068389391364?pnref=story
    Odpowiedź: "Kiedy na mnie patrzysz"
    e-mail: piotr.iwanowski1@gmail.com
    Profile lubię na FB jako: Piotr Iwanowski
    Pozdrawiam :)

    OdpowiedzUsuń
  39. Zgłaszam się!
    Obserwuję bloga jako: Alina Szymczak
    Udostępniam: https://www.facebook.com/alina.szymczak.5/posts/1559906830980571?pnref=story
    Odpowiedź: "Kiedy na mnie patrzysz"
    E-mail: alinaszmczak13@gmail.com
    Wszystkie strony polubione jako: Alina Szymczak
    Trzymam mocno kciuki :)

    OdpowiedzUsuń
  40. Zgłaszam się
    Obserwuję bloga jako: dorota wysocka
    Udostępniam: https://www.facebook.com/dorota.wysocka.568/posts/1091578034212103
    Odpowiedź: 'Kiedy na mnie patrzysz'

    OdpowiedzUsuń
  41. Zgłaszam się :)
    Mail: vicky-7@o2.pl
    Obserwuję bloga jako: Wiktoria Guziewicz
    Lubię na fb jako: Dagmara Męcina
    Udostępniam: https://plus.google.com/u/0/114865288098540414815/posts
    Odpowiedź: "Kiedy na mnie patrzysz"

    OdpowiedzUsuń
  42. Zgłaszam się!
    Obserwuję bloga jako: Gosia Pawlaczyk
    Udostępniam: https://www.facebook.com/gosia.pawlaczyk.3/posts/1573567066280438?pnref=story
    Odpowiedź: "Kiedy na mnie patrzysz"
    E-mail: pawlaczykgosia@gmail.com
    Wszystkie strony polubione jako: Gosia Pawlaczyk
    Pozdrawiam ciepło :)

    OdpowiedzUsuń
  43. Zgłaszam się!
    Obserwuję bloga jako: Ewelina Poc
    Udostępniam: https://www.facebook.com/poznanskie.doktory/posts/895184357294039?pnref=story
    Odpowiedź: "Kiedy na mnie patrzysz"
    E-mail: ewelinkapoc@gmail.com
    Wszystkie strony polubione jako: Ewelina Poc
    Pozdrowienia :)

    OdpowiedzUsuń
  44. Zgłaszam się :D
    Obserwuję jako Dominika Starzyk
    Udostępniam na : https://www.facebook.com/dominika.starzyk.3
    Odpowiedź: "Kiedy na mnie patrzysz"
    Wszystkie strony polubione jako: Dominika Starzyk

    OdpowiedzUsuń
  45. Zgłaszam się!
    Obserwuję bloga jako: Szczęśliwa Mama
    Udostępniam: https://www.facebook.com/iza.wicz/posts/10209838305338674?pnref=story
    Odpowiedź: "Kiedy na mnie patrzysz" :)
    E-mail: izka3@op.pl
    Wszystkie strony polubione jako: Iza Miś
    Pozdrawiam wakacyjnie :)

    OdpowiedzUsuń
  46. Zgłaszam się :)
    Obserwuję bloga jako: Julia Kowalska
    Udostępniam: https://plus.google.com/109450352622205118774/posts/QSw8W9nMC3k
    Odpowiedź: "Kiedy na mnie patrzysz"
    e-mail: szarikowa@interia.pl

    OdpowiedzUsuń
  47. Zgłaszam się!
    Obserwuję bloga jako: Basia Grencel
    Udostępniam: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1789978507904246&id=100006763428433&pnref=story
    Odpowiedź: "Kiedy na mnie patrzysz"
    E-mail: basiagrencel@gmail.com
    Wszystkie strony polubione jako: Basia Gren
    Pozdrawiam :)

    OdpowiedzUsuń
  48. Zgłaszam się!
    Obserwuję bloga jako: Aneta Pachurka
    Udostępniam: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=569593596578070&id=100005823047128&pnref=story
    Odpowiedź: "Kiedy na mnie patrzysz"
    E-mail: anetapachurka@gmail.com
    Wszystkie strony polubione jako: Aneta Pachur
    Zaczytania :)

    OdpowiedzUsuń
  49. Zgłaszam się
    Obserwuję bloga jako: Bookowa Dama
    Udostępniam: mojeksiazki-ola.blogspot.com w zakladce konkursy
    Odpowiedź: kiedy na mnie patrzysz
    Pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
  50. Zgłaszam się!
    Obserwuję bloga jako: Ania Wolniak
    Udostępniam: https://www.facebook.com/anna.wolniak.507/posts/1565432530428137?pnref=story
    Odpowiedź: "Kiedy na mnie patrzysz"
    E-mail: aniawolniak12@gmail.com
    Wszystkie strony polubione jako: Anna Wolniak
    Pozdrawiam <3

    OdpowiedzUsuń
  51. Zgłaszam się
    Obserwuję bloga jako: Melisa Anonim
    Udostępniam: https://plus.google.com/112707786100925035622/posts/Fyq9Z5EP87L
    Odpowiedź: "Kiedy na mnie patrzysz"
    e-mail: melisa2004@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  52. Zgłaszam się
    Obserwuję bloga jako: Mylene 17
    Udostępniam: https://plus.google.com/111015781990396573283/posts/fNsGoEU7fUo
    Odpowiedź: "Kiedy na mnie patrzysz"
    e-mail: mylene17@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  53. Zgłaszam się
    Obserwuję bloga jako: Julia Annab
    Odpowiedź: "Kiedy na mnie patrzysz"
    e-mail: bjuliaanna@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Udostępnienie: https://plus.google.com/112510652465336143275/posts/DELR2CvxvAB

      Usuń
  54. Kochani zgodnie z regulaminem konkurs skończył się 20.07.2016. W związku z tym w ciągu najbliższego tygodnia opublikuje wyniki.

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za każdy pozostawiony po sobie ślad. Nawet nie wiesz ile to dla mnie znaczy:)

Copyright © 2016 Zaciszeksiążkowe , Blogger